Köpvillkor

Avbokning av boende

Avbokningar senast 30 dagar innan ankomst är avgiftsfri. 
Avbokning 29-15 dagar före ankomst debiteras 50% av beloppet.
Avbokning senare än 15 dagar före ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. 

Stöten Camping har rätt att annullera bokningar i händelse något inträffar utanför vår kontroll t.ex. skadade stugor. I sådana fall återbetalas hela den inbetalade summan. Hyrtagaren har ingen rätt till skadestånd.

Avbokning & återlämning av kanoter/cyklar

Avbokning

Avbokning senast 24h innan avfärd återbetalas 100%.
Vid avbokning med mindre än 24h kvar till avfärd återbetalas 50%

Stöten Camping har rätt att annullera bokningar i händelse något inträffar utanför vår kontroll t.ex. stulna eller skadade kanoter/cyklar. I sådana fall återbetalas hela den inbetalade summan. Hyrtagaren har ingen rätt till skadestånd.

Återlämning av utrustning

Hyrtagaren ansvarar för att hyrd utrustning återlämnas oskadad i rätt tid och på rätt plats. Hyrestagaren skall till uthyraren utan oskäligt dröjsmål anmäla uppkomna skador på hyrd utrustning. Skador på kanot/cykel skall ersättas med reparationskostnaden. Stulen/bortappad kanot/cykel ska ersättas med återanskaffningsvärdet liksom övrig utrustning som skadats eller förlorats. Uthyraren har inga försäkringar som hyrestagaren kan nyttja.

Anvisningarna om var utrustningen skall lämna fås vid avfärd. Om anvisningarna inte följs tillkommer en kostnad för upphämtning av hyresobjekten plus ett dygnspåslag per hyresobjekt enligt aktuell prislista.

Kanoterna/cyklarna skall liksom övrig hyrd utrustning lämnas rengjorda. I annat fall tillkommer en extra kostnad för rengöring. Kanoter ska också vara tömda på eventuellt vatten.

All paddling sker på egen risk. Vi går igenom säkerhetsrutiner med alla innan avfärd & ni ansvarar själva för ev försäkringar.

Köpvillkor för Stöten Camping

Beställning

När du har genomfört en bokning sänder våra system automatiskt ut en bokningsbekräftelse till din angivna e-post. Läs noga igenom bokningsbekräftelsen när du mottagit den, och undersök om bokningskräftelsen överensstämmer med bokningen. 

Vi förbehåller oss rätten att avbryta din bokning eller delar av denna om exempelvis produkten/aktiviteten du beställt har sålt slut eller är fullbokad.

Förbehåll
Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar, oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, tekniska problem eller massbeställningar. Vid eventuell felinformation har du rätt att häva ditt köp, med hänvisning till konsumentköplagen. Vi reserverar oss även för förseningar samt fullbokning. Du har då givetvis full ångerrätt och får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Betalning
Samtliga priser visas som standars inklusive lagstadgad moms. Du kan välja mellan de betalsätt som presenteras i kassan. För att minimera risken för icke auktoriserad åtkomst är alla betalningsuppgifter krypterade. 

För samtliga betalsätt förutom faktura så debiteras du när ordern läggs, även om bokningen är vid ett senare tillfälle. 
Har du valt faktura så skickas denna till din email i samband med att din bokning är bekräftad. Standardfakturan via Klarna har 14 dagars kredittid.

I samband med beställning mot faktura görs en kreditkontroll. Du får en kopia av kontrollen tillsänt dig. En fakturaavgift kan tillkomma vid beställning mot faktura. Denna avgift framgår både i kassan samt på fakturan. Vid godkänd kreditkontroll blir varorna levererade till din folkbokförda adress. 

Personuppgifter och sekretess
När du loggar in på vår sida, eller så snart du går vidare till kassan, krypteras all information. Om du inte är inloggad på vår site vid köp så sker köpet så som en Gäst.

Personuppgiftsansvarig är Stöten Camping och vi förmedlar eller säljer aldrig information vidare till tredje part, med undantag för vår betalningsförmedlare som hanterar överföring av pengar. Du har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna registrera vilken information som finns lagrad om dig och vi justerar felaktig information på begäran. På begäran raderar vi alla dina uppgifter från våra system. Stöten Camping kommer aldrig att skicka e-post till dig i reklamsyfte, om du inte föregående genomfört köp hos oss eller annars bett om att få detta.

Vår webbplats använder sig av så kallade cookies. Det är en standardiserad teknologi som nästan alla webbsidor idag använder sig av. Syftet är att kunna föra statistik över hur webbplatsen används och ge oss nyttig information om hur vi kan förbättra sidorna för våra användare. I inställningarna till din webbläsare kan du välja att inte acceptera cookies om så önskas. 

 

Tvist
En eventuell tvist kan hänvisas till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). Stöten Camping har som policy att följa ARN:s rekommendationer.

--------------

Stöten Camping