Köpvillkor

Avbokning av boende

Avbokningsvillkor boende

Du som gäst kan skydda dig mot avbokningskostnader genom att köpa ett avbeställningsskydd för 199 kr. 
Avbeställningsskyddet betalas vid bokningstillfället.
Om ni har betalat avbeställningsskydd och måste avbeställa det bokade boendet, kontakta receptionen på +46 70 31 850 11 eller på stotencamping@gmail.com

För boende i stugor gäller bokningsvillkoren nedan.

Villkor :

– avbeställning som sker tidigare än 1 vecka före ankomst debiteras endast med kostnaden för avbeställningsskyddet.

avbeställning med mindre än 1 vecka till ankomst behåller vi 100 % av totalpriset + avbeställningsskyddet. 

Vid avbeställning på grund av sjukdom eller dödsfall inom familjen, som kan styrkas med läkarintyg, och om avbeställningsskydd betalats, återbetalas totalbeloppet, utom summan för avbeställningsskyddet och en expeditionsavgift på 300 SEK.

OBS! Om du EJ köpt avbeställningsskydd gäller INTE villkoren för återbetalning.

HYRESGÄSTENS ANSVAR :
Du som gäst hos oss på Stöten Camping har skyldighet att själv kontrollera bokningsbekräftelsen så snart den erhålls.
Eventuella felaktigheter måste påtalas omedelbart.
Hyresgästen förbinder sig att följa de regler och anvisningar som gäller för boendet.
Hyresgästen förbinder sig vidare att betala alla eventuella kostnader för skadegörelse på boendet och dess inventarier.
Städning ingår ej, vid utebliven eller bristfällig avresestäd kommer en kostnad om minst 1000:- att debiteras.
Borttappad nyckel debiteras med 750kr.
Vid ev klagomål på städ vid ankomst ska detta framföras till oss på ankomstdagen, vi gör då en bedömning om ev åtgärder.

Mellan kl. 23:00 och kl. 08:00 skall gästen iaktta största hänsyn och tystnad gentemot övriga gäster. 


DISPONERING AV BOENDET :
Ni har tillgång till ert boende från kl. 14.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 avresedagen. Då skall nyckeln vara återlämnad om inte annan överenskommelse blivit gjord.

Stöten Camping har rätt att annullera bokningar i händelse något inträffar utanför vår kontroll t.ex. skadade stugor. I sådana fall återbetalas hela den inbetalade summan. Hyrtagaren har ingen rätt till skadestånd.

Ombokning & återlämning av kanoter/cyklar

Ombokning

Du kan skydda dig mot ombokningskostnader genom att köpa ett ombokningsskydd för 50 kr. vid bokningstillfället. Då kan du när du vill omboka din kanot/cykelbokning fram till 18 h innan aktuell bokning startar. Detta gör du enklast genom att logga in på din bokning och byta dag/tid, den nya bokningen kan vara närsomhelst under kvarstående säsong.

Stöten Camping har rätt att annullera bokningar i händelse något inträffar utanför vår kontroll t.ex. stulna eller skadade kanoter/cyklar. I sådana fall återbetalas hela den inbetalade summan. Hyrtagaren har ingen rätt till skadestånd.

Återlämning av utrustning

Hyrtagaren ansvarar för att hyrd utrustning återlämnas oskadad i rätt tid och på rätt plats. Hyrestagaren skall till uthyraren utan oskäligt dröjsmål anmäla uppkomna skador på hyrd utrustning. Skador på kanot/cykel skall ersättas med reparationskostnaden. Stulen/bortappad kanot/cykel ska ersättas med återanskaffningsvärdet liksom övrig utrustning som skadats eller förlorats. Uthyraren har inga försäkringar som hyrestagaren kan nyttja.

Anvisningarna om var utrustningen skall lämna fås vid avfärd. Om anvisningarna inte följs tillkommer en kostnad för upphämtning av hyresobjekten plus ett dygnspåslag per hyresobjekt enligt aktuell prislista.

Kanoterna/cyklarna skall liksom övrig hyrd utrustning lämnas rengjorda. I annat fall tillkommer en extra kostnad för rengöring. Kanoter ska också vara tömda på eventuellt vatten.

All paddling sker på egen risk. Vi går igenom säkerhetsrutiner med alla innan avfärd & ni ansvarar själva för ev försäkringar.

Köpvillkor för Stöten Camping

Beställning

När du har genomfört en bokning sänder våra system automatiskt ut en bokningsbekräftelse till din angivna e-post. Läs noga igenom bokningsbekräftelsen när du mottagit den, och undersök om bokningskräftelsen överensstämmer med bokningen. 

Vi förbehåller oss rätten att avbryta din bokning eller delar av denna om exempelvis produkten/aktiviteten du beställt har sålt slut eller är fullbokad.

Förbehåll
Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar, oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, tekniska problem eller massbeställningar. Vid eventuell felinformation har du rätt att häva ditt köp, med hänvisning till konsumentköplagen. Vi reserverar oss även för förseningar samt fullbokning. Du har då givetvis full ångerrätt och får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Betalning
Samtliga priser visas som standars inklusive lagstadgad moms. Du kan välja mellan de betalsätt som presenteras i kassan. För att minimera risken för icke auktoriserad åtkomst är alla betalningsuppgifter krypterade. 

Personuppgifter och sekretess
När du loggar in på vår sida, eller så snart du går vidare till kassan, krypteras all information. Om du inte är inloggad på vår site vid köp så sker köpet så som en Gäst.

Personuppgiftsansvarig är Stöten Camping och vi förmedlar eller säljer aldrig information vidare till tredje part, med undantag för vår betalningsförmedlare som hanterar överföring av pengar. Du har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna registrera vilken information som finns lagrad om dig och vi justerar felaktig information på begäran. På begäran raderar vi alla dina uppgifter från våra system. Stöten Camping kommer aldrig att skicka e-post till dig i reklamsyfte, om du inte föregående genomfört köp hos oss eller annars bett om att få detta.

Vår webbplats använder sig av så kallade cookies. Det är en standardiserad teknologi som nästan alla webbsidor idag använder sig av. Syftet är att kunna föra statistik över hur webbplatsen används och ge oss nyttig information om hur vi kan förbättra sidorna för våra användare. I inställningarna till din webbläsare kan du välja att inte acceptera cookies om så önskas. 

 Samtliga priser avser år 2024, vi reserverar oss för ev tryckfel och prisändringar.

Tvist
En eventuell tvist kan hänvisas till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). Stöten Camping har som policy att följa ARN:s rekommendationer.

--------------

Stöten Camping