Om Stöten Camping

Vildmarkscamping i Sälens vackra fjällmiljö!

Stöten Camping är en liten och lugn familjeägd vildmarkscamping i Dalarna.

Vår camping ligger vackert, omgiven av både fjäll, skogar och älv! Ett perfekt val för dig som söker en plats att koppla av på och som även erbjuder lättillgängliga friluftsaktiviteter!

Campingen är öppen året om och sommartid kan du enkelt njuta av fjällvandring, kanotpaddling, cykling, fiske mm!

Camping på vintern är en helt annan upplevelse. Endast ett par km bort finns Stötens skidanläggning och 4 mil bort hittar ni norska skidorten Trysil! Båda bjuder på både fin utförsåkning och massor med längdspår. Tips är att testa något av spåren på fjället topp! Skoteråkning, hundspann mm är ex på flera roliga aktiviteter.

Vi har både säsongsplatser och "dygnsplatser" för husvagnar/husbilar/tält. Dessutom finns det 2 glampingtält, 4 stugor och 1 rum med totalt 26 bäddar. Vill ni få en riktigt nära naturupplevelse rekommenderar vita ni hyr tält, hammock eller treepod!

Hundar alltid välkomna.

Receptionen har också en liten kiosk.  Kaffe/te, godis, snacks, glass, bullar och friluftsartiklar kan du köpa här . Under högsäsong går det att beställa nygräddat frukostbröd. 

Det finns ett servicehus med kök, duschar och toaletter samt tvättmaskin. Gratis WiFi.

Det finns också en vacker barnvänlig badplats som har en lång sandbotten ca 5 km från campingen. 

Bokningar för campingplatser är vanligtvis inte nödvändiga, men om du vill vara säker på, så kan du ringa /mejla oss i förväg. Om du vill hyra stuga under högsäsong,  rekommenderar vi att du bokar (online för perioden 11/6-11/9) i förväg.  

Självklart värnar vi om vår vackra fjällmiljö och önskar att alla besökare njuter av det naturen ger oss och respekterar allemansrätten.

Varmt välkomna till oss! ☀️

// Peter & Minna